Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Bemutatkozás

Beszállító partnerünk a TeraSteel hőszigetelő panelek, könnyű horganyzott szerkezetek és kulcsrakész csarnokok egyik vezető gyártója Közép- és Kelet-Európában.

Inbesz Kft és Orabau Kft megbízható romániai beszállító partnere a nagy múlttal rendelkező TeraSteel. A 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó a legmagasabb színvonalon kínál komplett megoldásokat ipari építkezésekhez, szendvicspanel, szelemen és magasbordás trapézlemez terén.

A cég ma három romániai és szerbiai gyártási egységben fejti ki tevékenységét:

tspanel

Partnerünk, az ORABAU Építési Kft. és INBESZ Kft. 2008. áprilisa óta foglalkozik telephelyén betonacél-hajlítással saját munkáihoz, illetve megrendelésre, de emellett alvállalkozók segítségével földmunkákat, komplett szerkezetépítési munkákat, kőműves munkákat - például falazást, vakolást, burkolást, stb. - is vállalnak. A vállalkozás rendelkezik az összes szükséges építőipari géppel és felszereléssel, ami a fent említett munkák elvégzéséhez szükséges.

Az ORABAU Építési Kft. fő tevékenységi köre a „lakó- és nem lakóépületek építése”(4120), ezen belül a helyszíni beton- és vasbeton szerkezetek építése mind magas, mind mélyépítésű szerkezetek esetében, illetve a kisebb felületű, gépi simítású padlók kivitelezése, vasszerelés, zsaluzás, betonbedolgozás és a különféle kőműves munkák, ezeken túl pedig a cég cserepeslemez, trapézlemez és szendvicspanellel, valamint más lemezipari termékekkel is kereskedik.

Az ORABAU Építési Kft. célja, hogy a megbízásait magas minőségben kivitelezze, ezzel elérve ügyfelei elégedettségét. Alkalmazottaik kiváló szakemberek, sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért a fent említett munkálatok szakszerű elvégzése érdekében érdemes az ORABAU Építési Kft.-hez fordulni.

Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot!
Ajánlatkérés