Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Z Szelemen

A Z szelemen 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban elérhető.

Z Szelemen
A Z szelemen 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban kapható, de igény szerint akár a 15 m hosszúság is megoldható. A Z szelemen hidegen horganyzott, könnyű acélprofil, amely automata előfúrással is készülhet, és felhasználható acél szerkezeti főelemekként gyakorlatilag bármilyen célú épületekhez, valamint az építési szerkezetek másodlagos elemeként.
Z Szelemen - 1
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Letölthető dokumentumok
Metszetrajz
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Z Szelemen

A Z szelemen egy acélprofil, amelyet tetőszerkezetek építéséhez és az épületszerkezetek másodlagos elemeként lehet felhasználni, és ami ipari és mezőgazdasági épületekhez, illetve akár magáncélú építési munkálatokhoz is alkalmazható.

A Z szelemen igen könnyű profil, ami hidegen horganyzott és további felületkezelési eljárásoknak is alávethető, így a korróziónak fokozottan képes ellenállni. 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, illetve 2-13,5 m - de igény szerint akár 15 m - közötti hosszúságban rendelhető. A Z szelemeneket akár az építési tervnek megfelelő automata előfúrással is be lehet szerezni.

A Z szelemenek vékony lemezből készülnek, ezáltal pedig a felhasználásuk kevesebb acélt és alacsonyabb súlyt eredményez. A méretek választéka és a könnyű szerkezet az épületek tervezésének és építésének alacsonyabb költségkeretből történő megvalósítását teszi lehetővé. A Z szelemenek a raktár-, gyártó- és sportcsarnokok, a különböző szolgáltatásokat nyújtó csarnok, így például autószervizek, autómosók és műhelyek, valamint a mezőgazdasági épületek, így például terménytárolók, istállók és kocsiszínek esetében felhasználhatóak, de emellett gyakorlatilag bármilyen épület tetőszerkezetének megépítéséhez alkalmasak.

A Z szelemenek felhasználásával a kivitelezés gyorsabb és olcsóbb, mint a hagyományos építési módokkal, ami a csavarkötésre és az előre kifúrt lyukakra, az alacsony súlyra, a felületkezelésre és az anyag egyéb tulajdonságaira vezethető vissza.

Mivel a gyártás során akár furatok is készíthetőek a megrendelő elvárásai szerint, a csavarkötéssel történő rögzítés egyszerűbb és gyorsabb, felületkezelésre pedig csak akkor van szükség az építés során, ha a gyári megsérül, a szerkezet pedig tartós, és a későbbiekben karbantartást sem igényel. További előny, hogy a szállítási költség is alacsony, mivel a Z szelemenek alacsony súlyúak, maga a rendszer pedig újra felhasználható a bontását követően, így pedig környezetkímélőnek is mondható. Érdemes még megemlíteni, hogy a Z szelemenekkel épített szerkezetek még a nagyobb földmozgásokat is képesek sérülés nélkül elviselni.

Amennyiben Z szelemeneket szeretne vásárolni, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot Z Szelemen termékre!
Ajánlatkérés