Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Hőszigetelt Szendvicspanel

A szendvicspanel egy könnyűszerkezetes, térelhatároló falszerkezeti elem, ami egyben hőszigetelést is biztosít. A segítségével egyszerűen oldható meg a különféle kereskedelmi, mezőgazdasági és ipari épületek felépítése: az acélszerkezetre rögzített tető- és falpanelek nem csak az épület teljes szerkezetét adják, de a szigetelését is, így egy építkezés időtartama jelentős mértékben lerövidíthető. A szendvicspanelek felhasználásával régi épületek szigetelése és burkolása is megoldható egy lépésben, de tetőburkolatként is alkalmazhatóak, akár családi házak esetében is.

Hőszigetelt panelek

Szendvicspanelek

HŐSZIGETELŐ FAL PANELEK

A szendvicspanel egy könnyűszerkezetes, térelhatároló falszerkezeti elem, ami egyben hőszigetelést is biztosít, és acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek falai és tetői építhetőek meg a segítségével. Alapvetően két fő részből állnak: strukturált acéllemezekből, melyeket fegyverzetnek nevezünk, illetve a lemezek között elhelyezkedő kitöltő anyagból, ami a szigetelést biztosítja.

A szigetelőanyag többféle is lehet a felhasználás célja szerint: a magasabb tűzvédelmi követelmények esetében kőzetgyapottal, a kiváló hőszigetelés érdekében pedig úgynevezett PIR-, illetve PUR-habbal töltik ki a lemezek közötti teret. Az acéllemezek vastagságukban és kialakításukban térhetnek el egymástól, a bevonatuk viszont sokféle lehet, ami arra vezethető vissza, hogy más hatások érik a lemezt egy mezőgazdasági épületben, mint például egy raktárban, vagy egészségügyi felhasználású épületben.

A bevonat lehet natúr horganyzott, de ez kiegészíthető további bevonatrétegekkel, amelyek a legtöbb esetben poliuretán festékből és védőlakkból állnak a megrendelő igényei szerint. E rétegek nem csak esztétikusabbá teszik a szendvicspanelt, de magasabb szintű védelemmel is felruházzák az időjárás viszontagságai, az UV-sugárzás és a mechanikai hatások ellen.

A szendvicspanelek felhasználhatóak mezőgazdasági és ipari építmények, kereskedelmi épületek, fészerek, garázsok, kisebb irodaépületek, sportcsarnokok, szupermarketek és azok kiszolgáló épületei esetében, de valójában gyakorlatilag bármilyen épület esetében érdemes szendvicspanelben gondolkodni, így akár nyaralók és könnyűszerkezetes családi házak építésénél is felhasználhatóak.

A szendvicspanelek további előnye, hogy a kivitelezési idő rövid, a hőszigetelési képessége kiváló, de ezzel együtt a hangszigetelésük is, ráadásul a legszigorúbb tűzvédelmi előírásoknak is megfelelnek. Az alkalmazásuk gazdaságos, a kész épület pedig energiahatékony lesz, emellett a szendvicspanel esztétikailag is megállja a helyét. Fontos, hogy a szendvicspanelek akár egyedi méretekben, illetve többféle vastagságban is megrendelhetőek, és készletről is beszerezhetőek mind ipari és kereskedelmi, mind magánberuházások számára.

Ha a szendvicspanelt szeretne vásárolni, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot!
Ajánlatkérés