Hívjon minket!
(30) 660-92-08

U Szelemen

Az U szelemen egy könnyű acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban elérhető

U Szelemen
A U szelemen egy könnyű acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban kapható - de akár 15 m is lehet -, automata előfúrással is készülhet, és hidegen horganyzott. Az U szelemen acél szerkezeti főelemekként alkalmazható a magáncélú, az ipari és a mezőgazdasági épületek esetében, továbbá az épületek szerkezeteinek másodlagos elemeként, mint például a tető- vagy falsín.
U Szelemen - 1
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Letölthető dokumentumok
Metszetrajz
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

U Szelemen

A U szelemen egy tetőszerkezetek építéséhez felhasználható profil, amely magáncélú, ipari és mezőgazdasági építési munkálatokhoz, illetve más épületekhez is alkalmazható, de az épületszerkezetek másodlagos elemeként is képes megállni a helyét.

Az U szelemen könnyű acélprofil, amely hidegen horganyzott, ezáltal pedig ellenáll a korróziónak. 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, illetve 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban szerezhető be, de igény szerint akár 15 méteres is lehet. A U szelemen az építési tervnek megfelelően akár automata előfúrással is megrendelhető.

Az U szelemen sajátossága, hogy mivel vékony lemezből készül, a felhasználása kevesebb acélt, vagyis alacsonyabb súlyt jelent; ez és a méretek választéka pedig lehetővé teszi, hogy az épületek tervezése és építése alacsonyabb költségkeretből is megvalósítható legyen. A U szelemenek felhasználási köre épp ezért igen széles: a raktár-, gyártó- és sportcsarnokoktól kezdve, a különböző szolgáltatásokat nyújtó csarnokokon, így például autószervizeken, autómosókon és műhelyeken át, egészen a mezőgazdasági épületekig - így például terménytárolók, istállók és kocsiszínek - szinte mindenféle épület tetőszerkezetének megépítéséhez alkalmazhatóak.

A U szelemenek felhasználásával készült épületek gyorsan és olcsón fejezhetőek be, ez pedig több tényezőre vezethető vissza, így például a csavarkötésre és az előre kifúrt lyukakra, az alacsony súlyra, a felületkezelésre és az anyag egyéb tulajdonságaira is.

A csavarkötés a gyártás során készített furatoknak köszönhetően egyszerűbb és gyorsabb, hiszen nincs szükség mérésre és fúrásra. A felületkezelés a helyszínen csak akkor szükséges, ha a horganyzás és festés megsérül, de akkor is egyszerűen megoldható, a szerkezet pedig tartós lesz, és nem igényel karbantartást sem. Emellett a szállítási költség is lecsökken az U szelemenek alacsony súlyának köszönhetően, a rendszer pedig újrahasznosítható, hiszen 100%-osan lebontható, vagyis nem terheli a környezetet sem. További, hazánkban nem túl lényeges előny, hogy a U szelemenekkel épített szerkezetek ellenállóak a nagyobb földrengésekkel szemben is.

Ha felkeltettük az érdeklődését a U szelemenek iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot U Szelemen termékre!
Ajánlatkérés