Hívjon minket!
(30) 660-92-08

C Szelemen

A C szelemen 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban és 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban elérhető.

C Szelemen
A C szelemen egy hidegen horganyzott, könnyű acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m - vagy akár 15 m - közötti hosszúságban kapható. A C szelemen felhasználható acél szerkezeti főelemekként magáncélú, ipari és mezőgazdasági építési munkálatokhoz, illetve a szerkezetek másodlagos elemeként, mint például a tető- vagy falsín. A profil automata előfúrással is készülhet.
C Szelemen - 1
C Szelemen - 2
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Letölthető dokumentumok
Metszetrajz
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

C Szelemen

A C szelemen egy profil, amely tetőszerkezetek építéséhez használható fel acél szerkezeti elemként magáncélú, ipari, illetve mezőgazdasági építési munkálatokhoz, de természetesen más épületek esetében is alkalmazható, továbbá az épületszerkezetek másodlagos elemeként.

A C szelemen hidegen horganyzott, könnyű acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, illetve 2 m és 13,5 m közötti hosszúságban kapható, de akár 15 méteres is rendelhető belőle igény szerint. A C szelemen előfúrással is készülhet az építési tervnek megfelelően.

A horganyzott acélprofil-rendszer sajátossága, hogy mivel a szelemenek vékony lemezből készülnek, a felhasználásuk kevesebb acélt, ez által pedig kisebb súlyt jelent, és az elérhető méretválaszték lehetővé teszi a jól optimalizált és olcsóbb épületek tervezését és felépítését. A C szelemenek felhasználhatóak raktár-, gyártó- és sportcsarnokok, valamint különböző szolgáltatásokat nyújtó csarnokok, így például autószerviz, autómosó, műhelyek, továbbá mezőgazdasági épületek, így például terménytárolók, istállók és kocsiszínek tetőszerkezetének megépítéséhez.

A C szelemenek felhasználásával épült szerkezetek rövid határidővel és alacsony költségekkel készülhetnek el, ami több tényezőnek is köszönhető. A csavarkötéssel történő rögzítés a gyártás során készített furatoknak köszönhetően egyszerűbb és gyorsabb, felületkezelésre csak minimális mértékben van szükség, hiszen az a gyártás során, a kívánt színben már megtörtént, és, mivel horganyzással indul a folyamat, a szerkezet tartós és nem igényel extra karbantartást. Emellett a T C szelemenek alacsony súlyának köszönhetően a szállítási költség is lecsökken, maga a rendszer pedig 100%-osan lebontható és újrahasznosítható, tehát a környezetet sem terheli. Érdemes lehet még előnyként megemlíteni, hogy bár hazánkban nem jellemzőek az erős földrengések, a C szelemenekkel épített szerkezetek azoknak is képesek ellenállni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a C szelemenek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot C Szelemen termékre!
Ajánlatkérés