Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Magasbordás Trapézlemez

A magasbordás trapézlemezek kiemelkedő merevséggel rendelkeznek, ezért főleg teherhordó profilokként, avagy tartókonzolként használatosak. Pozitív helyzetben beépítve alkalmazhatóak hőszigetelt tetőszerkezetekhez, viszonylag nagy nyílásokkal és alacsony lejtéssel is. A TRS 153-840 és a TRS 85-1120 magasbordás trapézlemezek nedves burkolat esetén rejtett zsaluzatként, száraz burkolat esetén pedig tartóelemként is használhatóak.

Önhordó Hullámlemezek

Trapézlemez

A trapézlemez alapvetően tetőfedésre szolgál, ám egyes esetekben akár falként, avagy falburkolatként is megállja a helyét. A fejlesztése során többféle típus is megjelent, amelyek már más felhasználási területeken is alkalmasnak bizonyultak, és nem csak az ipari, de a lakossági vásárlók körében is.

Trapézlemezek segítségével viszonylag rövid idő alatt fedhetőek a nagyobb méretű felületek is, a merev bordázatnak köszönhetően pedig tartós megoldást biztosítanak minden épülettípus esetében. Emellett könnyen kezelhetőek, ami a kis súlyuknak köszönhető, a megmunkálásuk is egyszerű, és a szállításuk is gazdaságos.

A trapézlemezeket számos épülettípus esetében használják, így az ipari, mezőgazdasági és magáncélú ingatlanoknál, és nem csak tetőfedő elemként, hanem külső és beltéri borításként is, de emellett kerítéselemként, oldalfalként, sőt, akár álmennyezetként is. A TSPANEL magasbordás trapézlemezek kiemelkedő merevséggel rendelkeznek, ezért főleg teherhordó profilokként, avagy tartókonzolként használatosak. Pozitív helyzetben beépítve alkalmazhatóak hőszigetelt tetőszerkezetekhez, viszonylag nagy nyílásokkal és alacsony lejtéssel is. A TRS 153-840 és a TRS 85-1120 magasbordás trapézlemezek nedves burkolat esetén rejtett zsaluzatként, száraz burkolat esetén pedig tartóelemként is használhatóak.

Érdemes tudni, hogy a színes, poliészter bevonattal ellátott trapézlemezeket mindkét oldalukon tűzihorganyzással és passziválással kezelik, valamint egy minimum 7 mikrométer vastagságú védőlakk-réteget is kapnak. A lemez egyik oldalára kerül a poliészter bevonat, ami minimum 25 mikrométer vastagságú, de mindkét oldalán egyforma bevonattal is rendelhetőek.

korcoltlemez

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

  • Logisztikai és raktárépületek
  • Ipari épületek
  • Sportcsarnokok
  • Mezőgazdasági épületek
  • Renoválási projektek

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a TSPANEL trapézlemezek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot!
Ajánlatkérés