Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Σ Szigma Szelemen

A Σ szelemen egy könnyű súlyú acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m - vagy akár 15 m - közötti hosszúságban elérhető

Σ Szigma Szelemen
A Σ szelemen felhasználható acél szerkezeti főelemekként magáncélú, ipari és mezőgazdasági építési munkálatokhoz, valamint az épületszerkezetek másodlagos elemeként. A Σ szelemen egy könnyű súlyú acélprofil, amely 100 mm és 400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, 2 m és 13,5 m - vagy akár 15 m - közötti hosszúságban kapható. A profil hidegen horganyzott, és akár automata előfúrással is készülhet.
Σ Szelemen - 1
Σ Szelemen - 2
Σ Szelemen - 3
Műszaki leírás
Szakaszok magassága 200-400 mm
Vastagság 1-4 mm
Normál vágási hossz 2000-13500mm
Hajlítási szögek 90º
Letölthető dokumentumok
Metszetrajz
Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Σ Szelemen

A Σ szelemen egy acélprofil, amely felhasználható különféle tetőszerkezetek építéséhez és az épületszerkezetek másodlagos elemeként magáncélú, ipari és mezőgazdasági épületek esetében.

A Σ szelemen igen könnyű, ami hengerelt acélból készül, és hidegen horganyzott, valamint további felületvédelemmel is ellátható, így ellenáll a korróziónak. 100-400 mm közötti magasságban, 1-4 mm vastagságban, illetve 2-13,5 m közötti hosszúságban beszerezhető, de a maximális hossz igény szerint akár 15 méter is lehet. A Σ szelemenek az építési tervnek megfelelően akár automata előfúrással is megrendelhetőek.

A Σ szelemeneket vékony lemezből, az úgynevezett hengerlési eljárással állítják elő, így a súlyuk alacsony, és kevesebb acélra van szükség hozzájuk. A méretek széles választéka és a könnyű szerkezet miatt az épületek tervezésének és építésének költsége jóval alacsonyabb is lehet, mint a hagyományos eljárásokkal és anyagokkal. A Σ szelemenek szinte mindenféle típusú épület tetőszerkezetéhez alkalmazhatóak, így például raktár-, gyártó- és sportcsarnokokhoz, különböző szolgáltatásokat nyújtó csarnokokhoz - autószervizek, autómosók és műhelyek -,mezőgazdasági épületekhez, valamint gyakorlatilag bármilyen épülethez.

A Σ szelemenek felhasználásával az épületek kivitelezése gyorsabb és alacsonyabb költségű, mint a szokványos építési módokkal, aminek legfőbb oka a csavarkötés alkalmazása, az ehhez szükséges, előre kifúrt lyukak, az alacsony súly, a felületkezelés és az anyag egyéb tulajdonságai.

Az előre elkészített furatoknak köszönhetően a csavarkötéssel történő rögzítés egyszerűbb és gyorsabb, utólagos felületkezelésre pedig nincs szükség - kivéve, ha a gyári megsérül; ekkor kisebb javításokkal orvosolható a probléma -, maga a szerkezet pedig tartós, és nem igényel karbantartást. A szállítási költség alacsony, ami a Σ szelemenek alacsony súlyára vezethető vissza, a rendszer pedig a bontást követően újra felhasználható, vagyis környezetkímélő. Talán hazánkban nem lényeges, de a Σ szelemenekkel épített szerkezetek képesek sérülés nélkül elviselni még a nagyobb földmozgásokat is.

Ha a Σ szelemenek felkeltették az érdeklődését, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!
Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot Σ Szigma Szelemen termékre!
Ajánlatkérés