Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Hűtőházi szendvicspanel

A hűtőházi szendvicspanel alkalmas olyan raktárak kivitelezéséhez, amelyekben romlandó árut tárolnak.

Hűtőházi szendvicspanel: hatékony szigetelés, gyors kivitelezés

A hűtőházi szendvicspanel alkalmas olyan raktárak kivitelezéséhez, amelyekben romlandó árut tárolnak.

A gyümölcsök, a húsáru, a tejtermékek és más, hűtést igénylő áruk tárolását csak erre a feladatra kialakított, speciális épületekben lehet megoldani. A hűtőházak igen elterjedtek az élelmiszeriparban és a kereskedelemben, épp ezért nem ritka az újak építése sem, ám az üzletmenet jellemzői miatt többnyire minél rövidebb időn belül el kell készülniük. A gyors építkezés csak egyetlen módon oldható meg: hűtőházi szendvicspanelek alkalmazásával.

A hűtőházi szendvicspaneleket - nevükből adódóan - kifejezetten a hűtőházak építéséhez fejlesztették ki. A típus tökéletesen megfelel a hűtőházakkal szemben támasztott, összes követelménynek, de emellett a szigorú élelmiszeripari előírásokat is teljesíti, azaz a higiénikus tisztaság egyszerűen fenntartható a hűtőházban, de emellett esztétikus is, így minden élelmiszeri vállalkozás számára megfelelő lehet.

Hűtőházi szendvicspanel - 1 Hűtőházi szendvicspanel - 2

A hűtőházi szendvicspanel legfontosabb tulajdonsága a kiemelkedően hatékony hőszigetelés, aminek köszönhetően bármilyen más építőanyaghoz képest alacsonyabb lehet a működtetési költsége. Többféle bevonattal elérhető, a benne található szigetelőhab pedig PIR-, vagy PUR-hab lehet, a szerkezetét tekintve pedig hasonló a hagyományos szendvicspanelhez, azaz két acéllemez között egy szigetelőréteg helyezkedik el, ám jóval vastagabb, aminek köszönhetően akár a -40°C-os hőmérsékletet is képes megtartani és elviselni.

A hűtőházi szendvicspanel felhasználása során fontos betartani néhány előírást, mivel kizárólag így garantálható a kész épület hatékonysága. A panel csatlakozása légmentes tömítéssel ellátott, viszont az acélszerkezet és szendvicspanel közé a beépítés során minden esetben tömítőszalagot kell elhelyezni. A beépítést -5 és 20°C - szilikon, vagy Butyl szalag használata esetén 4 és 20°C - között javasolt elvégezni, 10km/h-s szélerősség alatt, csapadékmentes időben. Ha a panelek kőzetgyapotos szigetelőréteggel készültek, és ezt víz éri, meg kell várni, míg teljesen kiszárad. A hűtőházi szendvicspanelek mozgatásához darut, illetve vákuumos emelőt kell használni, kisebb súlyú panelek esetében a manuális mozgatás is megfelelő.

Amennyiben hűtőház építését tervezi, szerezze be a hűtőházi szendvicspaneleket cégünk kínálatából! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott termékek

Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot!
Ajánlatkérés