Hívjon minket!
(30) 660-92-08

Szendvicspanel tűzállósága

Szendvicspanel tűzállósága: mit érdemes tudni róla?

Szendvicspanel tűzállósága: mit érdemes tudni róla?

A szendvicspanel tűzállósága a szigetelőtöltettől függ, ám nem ez az egyetlen tulajdonság, amire figyelni kell a vásárlás előtt.

Szendvicspanel tűzállósága - 1 Szendvicspanel tűzállósága - 2

A szendvicspanel tűzállóságán túl lényeges tulajdonság még a tűzállósági határérték is, ami meghatározza, hogy a szendvicspanel mennyi ideig képes ellenállni a tűz hatásainak. A tűzállóság szempontjából legbiztonságosabb szendvicspanel töltete az úgynevezett PIR-habból készül, de az ásványgyapottal töltött szendvicspanelek is jó tűzállósági határértékkel rendelkezik.

Ha a tűzvédelmi osztály alapján tájékozódunk, akkor érdemes tudni, hogy az A1 osztályú termék nem éghető, és minél közelebb esik ehhez a szendvicspanel osztálya, annál inkább képes ellenállni a tűznek. Érdemes az egyéb jelöléseket is figyelni, mert ezekből további tulajdonságok derülnek ki.

Szendvicspanel tűzállósága - 3 Szendvicspanel tűzállósága - 4

E három tulajdonság jelzőszáma az úgynevezett REI szám, oldalpanelek esetében azonban csupán EI, mivel az "R" számot kizárólag tetőpanelek esetében szükséges tudni. Minél magasabb ez a szám, annál jobb a szendvicspanel tűzállósági határértéke, illetve annál tovább áll ellen a tűzhatásnak, és annál biztonságosabb is.

Kínálatunkban a legmagasabb tűzállósági határértékkel rendelkező szendvicspanelek is megtalálhatóak, tehát, ha magas tűzveszélyességi szinttel rendelkező épületre van szüksége, tőlünk beszerezheti a építőanyagot! Kérdéseivel, illetve árajánlat kérése esetén forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Ajánlatkérés
* Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott termékek

Inbesz Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87 cégjegyzékszam: 11-09-015239
Orabau Kft. Magyarország - 2836 Baj, Iparterület Hrsz: 020/87. cégjegyzékszam: 11-09-013739
2836 Baj, Iparterület 020/87.hrsz (30) 660-92-08 info@tspanel.hu
H-P: 8:00-16:00 Szombat: zárva Vasárnap: zárva
Kérjen azonnali ajánlatot!
Ajánlatkérés